Close

27 avgusta, 2012

Zahvala organizatorjem 22. tradicionalnega srečanja SVPS

Spoštovani organizatorji srečanja SVPS – Pragersko 2012

Tudi sam bom izkoristil možnost, ki jo ponuja spletna rubrika pisma članov z namenom, da javno pohvalim organizatorje 22. tradicionalnega srečanja SVP Slovenije. Srečanje se je odvijalo v prekrasnem ambientu zapuščenih glinokopov nedaleč od mestnega središča na Pragerskem. Tu so nas organizatorji srečanja pričakali odprtih rok in polni dobre volje, kar je v teh časih prava redkost. Sama organizacija srečanja je bila po mojem prepričanju na visokem nivoju, poleg tega pa je izvedba potekala v zelo prijetnem in sproščenem vzdušju. Naš neuničljivi organzator Niko Jerič je z svojo ekipo še enkrat dokazal, da se z dobro voljo da narediti marsikaj.
Letošnje srečanje je bilo posebno tudi zaradi nepričakovanega prihoda generalnega direktorja g. Mesa, za kar gre vsa zasluga predsedniku SVPS Dejanu Žoleku. Poleg visokega gosta so bili na srečanju prisotni predstavniki SŽ CD d.o.o z direktorjem g. Žičkarjem na čelu, direktorjem OE TVD g. Bezjakom, delavskim predstavnikom HSŽ g. Pavličem, delavskim predstavnikom CD g. Škrbišem in velikim prijateljem TVD-ja, predsednikom SSSLO g. Ratejem. Vsem vabljenim se za njihovo prisotnost na srečanju iskreno zahvaljujem.

Seveda brez športnega dela srečanja tudi ni šlo, tam je kraljeval nogometni turnir z štirimi prijavljenimi ekipami, pa turnir v pikadu, metanju zavornjakov. Posebna atrakcija je bila vlečenje vrvi, na katerem se je zbralo največ navijačev. Organizator je zmagovalce posameznih športnih panog nagradil z priložnostnimi pokali, lahko pa povem, da so bili zmagovalci na koncu vsi. Ob obilici dobre hrane in žlahtne kaplice je srečanje minilo v prijateljskem vzdušju, tako kot se za srečanje SVPS spodobi.

S spoštovanjem

Član SVP Slovenije
Robert MÜLLNER

Povezave
http://youtu.be/Pfm2ZvwfG8E

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja