Close

26 maja, 2021

Zahvala predsednika SVPS ob izvolitvi

Spoštovane  članice  in  člani  SVP Slovenije

Na podlagi  izida  predsedniških volitev 2021, ki so potekale dne, 20. in 21. 05. 2021 se  za  izkazano  podporo na volitvah vsem članicam in članom SVP Slovenije iskreno zahvaljujem.  

Vaša  podpora na pravkar končanih volitvah je zame potrditev, da je bilo v preteklem obdobju vodenje Sindikata vozovnih preglednikov Slovenije uspešno, kar je prav gotovo zasluga timskega dela celotnega predsedstva, članov komisij in odborov, delegatov Skupščine   SVPS in seveda podpore članstva, kot osnovne enote našega sindikata. Ob tej priložnosti bi se še enkrat zahvalil članom G.O. SVPS, ki so mojo kandidaturo soglasno podprli.

Po Statutu SVPS je namen ustanovitve in delovanja sindikata zaščita delavskih pravic in njihovih interesov ter izboljšanje materialnega, ekonomskega, pravnega in socialnega položaja članov, funkcija predsednika pa, da zastopa in predstavlja sindikat, ter da je na podlagi usmeritev sindikata, stališč in sklepov organov odgovoren za izvajanje politike  SVP  Slovenije.

Sam se bom po najboljših močeh potrudil prevzeti odgovornost za vse tiste naloge, ki mi jih nalagajo obveznosti zapisane v  Statutu SVPS.  V prihajajočem mandatu nas čaka veliko zahtevnih nalog in predvsem izzivov, kako v prvi vrsti ohraniti, oziroma povečati obseg delavskih pravic.  Prepričan sem, da nam bo z timskim delom in jasnimi usmeritvami uspelo.

Ob tej priložnosti vas hkrati pozivam, da se nam pridružite na 30. tradicionalnem srečanju SVP Slovenije, ki bo potekalo v soboto, 12.06.2021 pod skakalnico v Planici,  kjer se  bom članstvu  tudi osebno zahvalil za izkazano podporo na volitvah.

S  spoštovanjem.

                                                                       Predsednik   S V P  Slovenije: 

                                                                               Dejan  ŽOLEK l.r. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja